Kranten en online magazines

Kranten en magazines zijn nog altijd populair. Wie houdt er nou immers niet van een beetje leesvoer in de ochtend, onderweg, of gewoon lekker op de bank in de avond. Hoewel ook de online versies beschikbaar zijn gemaakt over de laatste jaren, blijven de print versies populair onder de meesten. Nog altijd 50% van de bevolking boven de 12 jaar leest dagelijks de krant, maar ook tijdschriften en magazines vliegen over de toonbalk. Het nieuws in de kranten houdt ons op de hoogte van wat er dagelijks in de wereld gebeurt en het is belangrijk hier aandacht aan te besteden. Er wordt dan ook alles aan gedaan om dit zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Daarbuiten moeten we natuurlijk ook tijd over houden om voor ons plezier zo nu en dan een magazine open te kunnen slaan. Naast de traditionele versie van de kranten en magazines is daarom ook de online versie geïntroduceerd.

Belgische kranten De krant houdt ons op de hoogte van wat er gaande is in de wereld. Elke ochtend vinden we onze geliefde krant in de brievenbus, op de deurmat of misschien zelfs wel in uw inbox. Voor  velen is het dan ook een ochtendritueel om aan de keukent[...] Lees verder
Online Magazines Naast de traditionele magazines is het tegenwoordig ook mogelijk om uw favoriete magazines online te lezen. Het online beschikbaar stellen van magazines en tijdschriften brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u voortaan niet meer naar de ki[...] Lees verder

Online versies

Online versies van ons favoriete leesvoer zijn al jaren beschikbaar en stijgen nog altijd in populariteit. Een online versie biedt de mogelijkheid uw favoriete krant of magazine te lezen op uw computer, tablet of telefoon. Dit kan extra handig zijn wanneer u uw lectuur graag meeneemt aangezien dit een lichte optie biedt die niet al te veel plaats inneemt en niet zal kreuken of scheuren.

Zowel van kranten als van magazines zijn tegenwoordig digitale versies beschikbaar. Ook is het mogelijk een app te downloaden om uw favoriete krant of tijdschrift te lezen. De apps zelf zijn vaak gratis. U kiest vervolgens voor een abonnement of losse edities en betaalt enkel voor wat u krijgt. Wilt u meer weten over de Belgische kranten of online magazines? Lees dan verder op deze website.