“Must haves” voor thuis

Heeft u het klussen achter de rug? Dan staat u eerst nog iets te wachten om van uw huis een thuis te maken. Hoe u dit doet is afhankelijk voor uw voorkeuren en wensen. Wat u mooi vindt, of waardoor u zich ergens thuis voelt is namelijk heel persoonlijk. Gelukkig kunnen wij u wel een handje helpen door de echte must haves voor thuis op een rij te zetten.  

De ideale zithoek

De ideale zithoek biedt verschillende mogelijkheden. Dit is dé plek waar u als familie geniet van een beetje quality time. Speel spelletjes, kijk een leuke film of drink gezellig een glaasje wijn. Kruip na een lange werkdag weg op die comfortabele bank met een warm dekentje en geniet van dit heerlijke plekje in huis. Pas de zithoek aan aan uw gezin. Kies voor een bank met afneembare kussens en een stof die eenvoudig reinigt wanneer u kleine kinderen heeft, of een grote ruime bank wanneer u een groot gezin heeft. Een jong gezin? Kies dan voor modulaire meubels zodat de verschillende elementen eenvoudig verplaatst kunnen worden.


Een eettafel

Heeft u een groot gezin? Graag gasten over de vloer? Of bent u misschien alleen maar wilt u wel af en toe iemand uit kunnen nodigen voor een romantisch diner? Dan is een grote mooie eettafel een echte must have. Maak hiervan een opvallend middelpunt in uw woonruimte. Een extra handigheidje, die tafel biedt ook de mogelijkheid voor een eigen werkplek zonder weggestopt te zitten in die kleine en donkere extra kamer.

Voldoende opbergruimte

Dit klinkt misschien wat simpel of achterhaald maar voldoende en vooral slimme opbergruimte is essentieel om van uw huis een thuis te maken. Heeft u niet genoeg opbergruimte, dan loopt u het risico dat al uw spullen door uw huis gaan slingeren. Een goed systeem om alles een eigen plekje te geven zorgt er niet alleen voor dat uw huis opgeruimd blijft en dat u alles eenvoudig terug kan vinden, maar ook voor een rustige en schone omgeving.


Goede verlichting

Goede verlichting is key! We hebben het dan niet alleen maar over een mooi lampje aan het plafond en de muur, of een extra lichtje op die leuke bijzettafel. De kleur en sterkte van de verlichting is essentieel om de juiste sfeer in huis te creëren. Kies voor warme en dimbare verlichting in de woonkamer en slaapkamer. Ga voor heldere verlichting in de badkamer en keuken.
 

Terug naar Klussen