Opleidingen

Veel mensen vinden het lastig om de juiste opleiding te kiezen. Wij van Belgian Start bieden u verschillende informatie, voordelen en mogelijkheden die te maken hebben met het volgen van een studie, cursus of opleiding vanuit huis. Zo is het voor jong en oud mogelijk om nieuwe dingen te blijven leren en om te blijven ontwikkelen!

Online opleidingen

Wilt u graag hogerop komen of wilt het roer volledig omgooien en zich laten omscholen? Onafhankelijk van hoe uw leven eruitziet, een online opleiding maakt het mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen in zich inschrijven en starten met de opleiding! Voorafgaand dient u zich uiteraard te verdiepen in de mogelijkheden en de verschillende aanbieders zodat u ook zeker de juiste keuze maakt. 

Met een online opleiding bent u volledig vrij in hoe u uw studieperiode indeelt. U bepaalt namelijk zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf bepaalt wanneer u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u examens aflegt. Ook is het hierdoor mogelijk om uw opleiding te combineren met uw huidige baan en/of uw drukke agenda en privéleven. Bovendien gelden er geen toelatingseisen waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om een opleiding te volgen. Ook voor degenen waarvoor het niet mogelijk is om te reizen of reiskosten te betalen is een online opleiding dé uitkomst. 

 

Belgische thuisstudies Een thuisstudie, ook wel afstandsonderwijs of een zelfstudie genoemd, is een cursus of opleiding die u vanuit thuis volgt. Jaarlijks zijn er honderdduizenden mensen die een thuisstudie volgen. Er zijn dan ook verschillende aanbieders van thuisstu[...] Lees verder
Cursussen U zal vast wel eens merken dat u in de praktijk “iets” tekortkomt of dat u denkt “hoe ging dit ook alweer?”. In die gevallen kan het handig zijn om een cursus te volgen. Bovendien kunt u een cursus volgen om meer kennis op[...] Lees verder