Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een een e-mailprogramma van het grotere geheel Office-pakket. Naast e-mail heeft Microsoft Outlook, hierna Outlook genoemd, ook andere functionaliteiten. Het is namelijk ook handig voor op zakelijk gebied. Zo kunt u met Outlook organiseren en taken plannen in samenwerking met andere collega’s. In Outlook bevindt zich een agenda en kunt u ook gebruik maken van verschillende e-mailaccounts.

Verschillende functies

U kunt bij Outlook op uw Windows computer gebruik maken van een aantal handige functies. Zo kunt u altijd uw thema veranderen naar het thema wat u aanspreekt. Daarnaast is er een ingebouwde vertaler toegevoegd wat moet helpen bij het breken van de taalbarrière. U kunt woorden, zinnen of zelfs hele berichten makkelijk vertalen in Outlook. Naast deze vertaler wordt uw getypte teksten ook automatisch nagekeken door een grammatica- en spellingscontrole. Hierdoor wordt het gebruiksgemak verhoogd en hoeft u niet bang te zijn grammaticale fouten te maken tijdens het typen van uw e-mail.

Efficiëntie

Met Outlook kunt u een prioriteit inbox instellen. Dit wilt zeggen dat u belangrijke mails in een andere inbox krijgt dan minder belangrijke mails. Dit zorgt ervoor dat u nooit een belangrijke mail misloopt. Dis is in het geval van een bedrijf van erg groot belang, maar kan voor een particuliere gebruiker ook erg handig zijn. Door middel van een agenda weet iedereen precies wanneer en wat hij moet doen binnen een bedrijf, maar zo kunt u ook zien wanneer iemand beschikbaar is. Het scheelt enorm veel tijd als dit allemaal in een centrale plek geregeld wordt. Daarnaast is er de optie om mails hardop voor te laten lezen, waardoor u andere werkzaamheden kunt doen tijdens het luisteren naar inkomende berichten. Ten slotte hoeft u niet bang te zijn dat er vertrouwelijke informatie lekt. Outlook heeft een professionele kwaliteitsbeveiliging. Hierdoor zijn al uw gegevens veilig.

Terug naar E-mail