Belgische Kranten

De krant houdt ons op de hoogte van wat er gaande is in de wereld. Elke ochtend vinden we onze geliefde krant in de brievenbus, op de deurmat of misschien zelfs wel in uw inbox. Voor  velen is het dan ook een ochtendritueel om aan de keukentafel met een heerlijke kop koffie eerst rustig de krant te lezen met uitzicht op de hele wereld. Het is een vertrouwd voorwerp in ons alledaagse leven en het is dan ook ondenkbaar dat deze hieruit zou verdwijnen. We leven echter in een dynamische tijd waarin alles sneller digitaliseert dan we ons ooit voor hadden kunnen stellen. Ook onze geliefde krant is onderdeel van dit proces.  

Bekende Belgische kranten

Omdat we allemaal graag willen genieten van de goed geschreven nieuwsberichten in de ochtend zetten wij de bekendste Belgische kranten voor u op een rij; 

 • De morgen
  De morgen is een Belgisch Nederlandstalig dagblad dat voor het eerst uitkwam in 1978. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende abonnementen zoals “Digiflex”, “Digitaal” en “weekend+digitaal” waarbij u kunt abonneren vanaf 10 euro per 4 weken. 
 • De standaard 
  Het is een Belgisch Nederlandstalig dagblad dat voor het eerst uitkwam in 1918. U kunt ervoor kiezen voor 3.50 per week de krant te ontvangen of kies tussen de verschillende abonnementen waarbij u een papieren krant, een digitale krant ofwel beide zult ontvangen.
 • Gazet van Antwerpen
  Dit is een regionale krant met nadruk op lokaal nieuws. Dagelijks rollen er ruim 90.000 exemplaren van de pers. Ook hier kiest u tussen een uitgebreid assortiment abonnementen; “super”, “slim”, “digitaal” of “snel”. Tarieven zijn uiteenlopend van 10 tot 65 euro per maand.
 • Het Nieuwsblad
  Ook Het Nieuwsblad is een Belgisch Nederlandstalig dagblad. Deze werd voor het eerst uitgegeven in 1912. Hierbij geniet u van dezelfde keus uit abonnementen als bij de Gazet van Antwerpen
 • De tijd 
  De tijd, ofwel financieel economische tijd, is een zakenkrant. De focus van deze krant ligt op financieel, economisch, business en politiek nieuws. Kies uw formule; digitaal, compleet, of digitaal+weekend voor ongeveer 40 per maand.
Terug naar Kranten & Online Magazines