Online magazines

Naast de traditionele magazines is het tegenwoordig ook mogelijk om uw favoriete magazines online te lezen. Het online beschikbaar stellen van magazines en tijdschriften brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u voortaan niet meer naar de kiosk om tussen die muur aan magazines te zoeken maar kunt u direct en eenvoudig uw favoriete tijdschrift online opzoeken of zelfs downloaden. Vaak worden ook de minder recente edities aangeboden online zodat u nooit meer uw favoriete magazine misloopt.

De online edities zijn te bekijken via uw computer, maar ook op uw mobiele telefoon of tablet. Dit biedt de mogelijkheid om uw magazine altijd bij de hand te hebben, ook onderweg. Daarbij bespaart het gewicht en plaats in uw tas wanneer u slechts uw telefoon of tablet mee hoeft te nemen. Gescheurde of verkreukelde pagina's? Ook daar zult u geen last meer van hebben. Kies uit een abonnement of een losse editie en geniet van uren leesplezier. 

Voorbeelden van online magazine apps

Omdat online magazines in de afgelopen jaren zeer populair zijn geworden zijn er inmiddels ontelbaar veel services die deze dienst aanbieden. Het kan daarom moeilijk zijn een keuze te maken. Wij zetten de populairste online magazine apps voor u op een rij;

  • Readly
    Readly is een van de bekendste aanbieders van online tijdschriften en magazines. Hier vindt u niet alleen Belgische tijdschriften maar een scala aan internationaal leesplezier. Voor slechts 9,99 per maand heeft u onbeperkt leesplezier met een keuze uit ruim 5000 tijdschriften. Daarbij biedt Readly de mogelijkheid om tijdschriften te downloaden zodat u ook online kunt genieten. Een account biedt 5 gebruikersprofielen zodat ook uw familie en vrienden kunnen delen in dit plezier. Heeft u geen tijd meer om te lezen, of heeft u inmiddels alle tijdschriften doorgespit? Dan kunt u op elk moment annuleren.
  • Zinio
    De diensten van Zinio lijken op die van Readly. Ook hier kunt u kiezen uit ruim 5000 bladen die u kunt downloaden op er offline van de te genieten. De prijzen verschillen bij deze dienst echter per blad. U kunt er dan ook voor kiezen om een abonnement af te nemen of een tijdschrift per editie aan te schaffen. Alles gelezen wat u wilde lezen? U sluit bij Zinio geen contract af en kan dus op elk gewenste moment annuleren.
  • MagZine
    MagZine is een iets kleinere service. Hierbij heeft u keus uit een aanbod van ruim 400 magazines. Hierbij kiest u enkel voor losse edities die gemiddeld 1 a 2 euro per stuk kosten. MagZine biedt ook gratis edities aan.

Voorbeelden van online magazines

Ook aan magazines is er een gigantisch aanbod. Welk onderwerp ook uw interesse heeft, online is er wel een magazine over te vinden. Wij hebben enkele van de populairste magazine's hieronder verzameld;

Terug naar Kranten & Online Magazines